Brukerinformasjon

Du er ikke logget inn.

» Logg inn

Din handlevogn er tom

Total:  kr 0,00

» Til nettbutikken

Servicetelefon

Hei, jeg heter Oda. Ring meg gjerne for å få hjelp til å velge riktig produkt og for å få andre råd for din Roseaca.

Du kan også bestille varer på tlf som jeg leverer til deg i Oslo.

Da kan jeg også ta med ulike produkter om jeg etter å ha sett din hud kanskje vil komme med et annet forslag for å optimalisere din huds muligheter til å bli bra.

» For mer informasjon og flere bilder, klikk her.

 

Raskere levering

Vi har gjort det Raskere og rimeligere å få levert pakker i Norge. Det koster kr 50.- og så sender vi nå ut tre ganger i uken.

Oppkrav koster kr 96.- som før og sporing kr 75.- 

I Oslo og omegn får du varene levert på døren på dagtid for samme pris om du ønsker det, og det er fremdeles gratis å hente på majorstua på dagtid eller på eiksmarka på kveldstid/helger.

Å leve med Rosacea

Det kan være utrolig tøft å ha rosacea. De fleste skjønner ikke hvorfor det er så ille å ”ha noen utslett”. Det er ofte at rosacealidende må tåle spørsmål om hvorfor de er så røde, om de har uren hud og kommentarer som ”det er bare fint med litt farge i kinnene…”.

Dette er momenter med det å ha rosacea som gjør at mange får psykiske problemer av det. Manglende selvtillit, sosial angst, motvilje mot å tale i forsamlinger osv.

Mange av våre klienter rapporterer at de er så plaget av rosacea til tider at de ikke ønsker å gå ut av huset. Det som er spesielt trist er at slike tilstander raskt kan resultere i forverring av tilstanden. En såkalt ”uheldig dominoeffekt” kan dannes.

For eksempel kan en person bli lettere deprimert av de konstante utslettene. Denne personen vil ofte velge å speile seg for å se om det har blitt verre, og kan slik utvikle en slags underbevisst angst mot sitt eget utseende. Angst og depresjoner er ofte forbundet med ulike nivåer av trøstespising. For å gå ut i det hele tatt vil mange velge å bruke mye sminke for å dekke over rødheten…

Her er fire situasjoner som forverrer rosacea:

  • Angst
  • Depresjoner
  • Overspising
  • De fleste typer sminke

Alle disse er representert i eksemplet ovenfor. I tillegg vil alle kunne forsterkes av at dominoeffekten raser videre på andre runde når spisingen gir mer utslett, kanskje overvekt som igjen forverrer selvbildet, og så videre.

En slik situasjon er ikke uvanlig for mennesker med rosacea eller andre ubehagelige lidelser. Det gjelder derfor å bryte et slikt mulig mønster så fort som mulig.

Å spise riktige matvarer og det å være klar over at negativt fokus bare gjør det verre er første steg. Dette er ikke alltid like lett, men det er en nødvendighet for å bli bedre. Så gjelder det å bestemme seg for hvilke av de ”dårlige” matvarene som skal kuttes, og hvilke du ikke kan leve uten. Det samme gjelder de andre faktorene som temperaturer, vær og produkter.

Sistnevnte er særdeles viktig om du vil takle din rosacea uten medisiner.

En positiv dominoeffekt vil se slik ut:
Riktig valg av matvarer og produkter gir mindre utbrudd og mer overskudd. Dette vil øke selvbildet og ta vekk det negative fokuset og gjøre deg tryggere på hvordan du skal kontrollere utbruddene. Dette tar bort den krypende angsten som tidligere forverret dine utbrudd, og så går det riktig vei igjen.

 
rosasea