Brukerinformasjon

Du er ikke logget inn.

» Logg inn

Din handlevogn er tom

Total:  kr 0,00

» Til nettbutikken

Servicetelefon

Hei, jeg heter Oda. Ring meg gjerne for å få hjelp til å velge riktig produkt og for å få andre råd for din Roseaca.

Du kan også bestille varer på tlf som jeg leverer til deg i Oslo.

Da kan jeg også ta med ulike produkter om jeg etter å ha sett din hud kanskje vil komme med et annet forslag for å optimalisere din huds muligheter til å bli bra.

» For mer informasjon og flere bilder, klikk her.

 

Raskere levering

Vi har gjort det Raskere og rimeligere å få levert pakker i Norge. Det koster kr 50.- og så sender vi nå ut tre ganger i uken.

Oppkrav koster kr 96.- som før og sporing kr 75.- 

I Oslo og omegn får du varene levert på døren på dagtid for samme pris om du ønsker det, og det er fremdeles gratis å hente på majorstua på dagtid eller på eiksmarka på kveldstid/helger.

Om oss

Rosacea.no er stiftet av Inge Thomas Ravlo og utviklet i samarbeid med hudlege Dr. Henning Stang.

Vi leverer en helthetlig og helsemessig gunstig tjeneste for Rosacea og Akne som tar for seg spesialiserte produkter, kosthold og andre påvirkningsfaktorer.

Inge Thomas jobber som tverrfaglig terapeut ved Studioday i Oslo, hvor han tar rosaceakonsultasjoner tirsdager og torsdager.Han var tidligere omtalt av flere hudleger som "norges værste tilfelle av Rosacea" Han er i dag den i Norge som har hatt flest timer i konsultasjon med Norske Rosacealidende og har en meget sterk kompetanse og innsikt i lidelsen.

Han har høyere utdannelse i ernæring, trening og medisinske fag fra Norge, USA, Sverige og Thailand, og har av egeninteresse skaffet seg utstrakt kompetanse om rosacea. Gjennom kostholds- og livsstilsveiledning basert på gode helseparametre og spesialtilpasset hudlidelsen, samt bruk av spesialiserte produkter, har han i en årrekke hjulpet mennesker med rosacea, Akne og lignende hudlidelser. Arbeidet med innsamling av informasjon om Rosacea i Norge er trolig det største som noen gang er gjort utenfor USA.

Rosacea.no har oversikt over hvor det finnes hudleger, hudpleiere og andre behandlingsinstitusjoner som forstår rosacea, og ønsker å få frem at rosacea er et mye større og mer alvorlig problem enn mange har oppfatning om i Norge. Inge Thomas har de siste årene hatt et tett samarbeid med Derma Hudlegesenter Dr. Henning Stang, Norges kanskje fremste hudlege på Rosacea. Sammen har de blitt mer spurt/brukt av media om Rosacea en noen andre.

Sykepleier Anne Dwagi har nettop startet for oss og hjelper oss med produktsorteringer og medlemsservice.

Sandra Eliassen pakker og sender produkter og svarer også på enkle spm om Rosacea.

Som en del av tjenesten vi leverer kan du ringe oss og sende e-poster når du måtte trenge mer informasjon/hjelp.

Inge Thomas kan nås på tlf 22691900 (innvalg 1-1) Vi er sjelden å treffe på tlf grunnet stor arbeidsmengde men vi ringer deg opp når vi kan. Send gjerne en e-post til info@rosacea.no om du lurer på noe og så får du alltid svar om noen ganger litt sent.

Inge Thomas har nå ingen synlige rosacea tendenser, fullstendig uten bruk av medisiner!

Her er Inge Thomas sine egne ord om sin opplevelse med rosacea, og hvordan han ble kvitt rosacea plagene sine:

Jeg var ekstremt plaget med rosacea i mange år. Både subtype 1,2 og 3. Jeg hadde sammenhengende utslett i opp til fem måneder i vinterhalvåret og jeg tok flere kurer i året med antibiotika uten at det hjalp meg. Jeg fant til slutt et antibiotikum på det Amerikanske markedet som faktisk hjalp noe, men jeg følte ikke at det var riktig å gå på antibiotika hele tiden.

Jeg har også prøvd de reneste produktene til alt fra Himalaya gruppen og andre ”naturorienterte” merker, til de dyreste kremer fra de kjente merkeprodusentene. Jeg skjønte til slutt at det ikke bare er renheten på produktene, men også andre biologiske stoffer rosacea reagerte på.

I USA er det mer en 13 000 000 mennesker som har rosacea, og det er der jeg har fått hjelp til å bli kvitt problemene. Jeg har vært til de mest anerkjente dermatologer i NY, og fått masse henvisninger til litteratur og produkter.

Nå følger jeg disse prinsippene, bruker ingen medisiner og jeg er svært lite plaget.

Det er ingen som ser meg til daglig som tror at jeg har vært plaget med rødming og utslett. For noen år siden måtte jeg daglig tåle spørsmål om jeg er allergisk, solbrent osv… Tar jeg en iskald skitur i marka merker jeg det nok noen dager, men jeg roer det raskt ned med avkjølt serum og rene matvarer!

Jeg anbefaler alle å ta sin rosacea alvorlig. Ubehandlet rosacea har jeg sett gå fra røde kinn til opphovnet nese og store klumper i ansiktet. Jeg hadde Rosacea på øynene. Da må du alltid oppsøke øyelege eller DR Stang. Det kan være alvorlig.

Dette er hvordan rosacea kan se ut etter mange år uten behandling

Begynn med å følge kostholdsrådene gradvis, bruk de to meget godt uttestede produktene vi har og tenk positivt. Det er så mange som blir helt bra, og du er forhåpentligvis en av de!

 
rosasea