Brukerinformasjon

Du er ikke logget inn.

» Logg inn

Din handlevogn er tom

Total:  kr 0,00

» Til nettbutikken

Servicetelefon

Hei, jeg heter Oda. Ring meg gjerne for å få hjelp til å velge riktig produkt og for å få andre råd for din Roseaca.

Du kan også bestille varer på tlf som jeg leverer til deg i Oslo.

Da kan jeg også ta med ulike produkter om jeg etter å ha sett din hud kanskje vil komme med et annet forslag for å optimalisere din huds muligheter til å bli bra.

» For mer informasjon og flere bilder, klikk her.

 

Raskere levering

Vi har gjort det Raskere og rimeligere å få levert pakker i Norge. Det koster kr 50.- og så sender vi nå ut tre ganger i uken.

Oppkrav koster kr 96.- som før og sporing kr 75.- 

I Oslo og omegn får du varene levert på døren på dagtid for samme pris om du ønsker det, og det er fremdeles gratis å hente på majorstua på dagtid eller på eiksmarka på kveldstid/helger.

Servicetelefon

Oda er 46 år og tre-barns mor og bor i Oslo. Hun har utdannelse og interesse innen biologi og landbruk.

Jeg har slitt mye med min Rosacea, men har de siste årene fått god hjelp av Inge Thomas og Rosacea.no. Jeg har vært spesielt mye plaget i stressede situasjoner, men har etter hvert lært meg hva som trigger min Rosacea. Jeg har funnet god hjelp i både produktene og bevisstgjøringen av mine trigger faktorer og jeg har i dag god kontroll på problematikken.

Jeg har nå begynt å jobbe for rosacea.no, og ønsker å hjelpe andre med Rosacea basert på mine erfaringer, opplevelser og kunnskaper. Jeg vet godt hvor fortvilende, vondt og frustrerende Rosacea kan være, og håper min erfaring kan være til hjelp for andre.

Ring meg på 93009910.

Legg igjen beskjed hvis du ikke får kontakt. Det kan være mange som prøver å ringe. Send gjerne en sms, eller en epost til oda@rosacea.no.

Jeg kan også ta i mot bestillinger på produkter og ordne konsultasjoner med Inge Thomas eller hudlege.

Her er noen bilder av min Rosacea fra den siste tiden. Jeg har subtype 1 med noe innslag av subtype 2 ( nupper, aknelignende). Fra de bildene hvor jeg er mest rød til de hvor jeg er normal igjen er ca et døgn, hvor jeg kun renser og påfører Multigly complex og Bio Regenerere samt drikker mye vann og spiser litt mindre.

 
rosasea