Brukerinformasjon

Du er ikke logget inn.

» Logg inn

Din handlevogn er tom

Total:  kr 0,00

» Til nettbutikken

Servicetelefon

Hei, jeg heter Oda. Ring meg gjerne for å få hjelp til å velge riktig produkt og for å få andre råd for din Roseaca.

Du kan også bestille varer på tlf som jeg leverer til deg i Oslo.

Da kan jeg også ta med ulike produkter om jeg etter å ha sett din hud kanskje vil komme med et annet forslag for å optimalisere din huds muligheter til å bli bra.

» For mer informasjon og flere bilder, klikk her.

 

Raskere levering

Vi har gjort det Raskere og rimeligere å få levert pakker i Norge. Det koster kr 50.- og så sender vi nå ut tre ganger i uken.

Oppkrav koster kr 96.- som før og sporing kr 75.- 

I Oslo og omegn får du varene levert på døren på dagtid for samme pris om du ønsker det, og det er fremdeles gratis å hente på majorstua på dagtid eller på eiksmarka på kveldstid/helger.

Et morsomt solkremforsøk

I sommer har der vært et par artikler om solkrem og holdbarhet. Blant annet har det vært pekt på at Det danske forbrukerrådet gjorde en test på solkremer som viste at de gjerne holder mye lengre enn holdbarhetsdato. Man kan se på holdbarhetsdato som en slags garanti for nivå av beskyttelse, mens en solkrem som ikke lukter vondt eller ser merkelig ut kan holde mye lengre.

Jeg fant derfor frem to kremer fra en ferietur i 2014. Acnecare SPF 15 og Solar C SPF 30.

Så testet jeg om disse holdt mål mot en 2017 P20 SPF 30. Jeg smurte ansiktet og hals med en 2014 solar C, høyre side av kroppen med Acnecare SPF 15 og venstre side med P20 SPF 30. Sistenevnte trekker raskt inn mens Acnecare holder huden hvit 20-30 minutter. Tre påføringer PR dag. Dette ila 3 uker på Gran Kanaria med meget sterk sol. Resultatet? Ingen forskjell på verken solbrenthet eller farge etter endt ferie. En faglig gjett på hvorfor SPF 15 holdt mål er kombinasjonen av det fysiske og kjemiske filteret, det har vi sett i ansiktsforsøkene vi har drevet med siste 15 år. Kombinasjonskremer med aktive komponenter kommer alltid best ut😎 Så sjekk utgåtte kremer før du kjøper en ny.

Men vær obs på at solbeskyttelse kan være redusert så smør deg gjerne oftere enn normalt.
del 2 av forsøket kommer i neste innlegg.

 

 
rosasea